ONE-PAN MEDITERRANEAN BAKED HALIBUT RECIPE WITH VEGETABLES by The Mediterranean Dish, ONE-PAN MEDITERRANEAN BAKED HALIBUT RECIPE WITH VEGETABLES 2017-11-18
ONE-PAN MEDITERRANEAN BAKED HALIBUT RECIPE WITH VEGETABLES
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 30 minutes
Servings: 6 Servings
• Zëst òf 2 lëmòns
• Jûïcë òf 2 lëmòns
• 1 cûp Prïvàtë Rësërvë Grëëk ëxtrà vïrgïn òlïvë òïl
• 1 1/2 tbsp frëshly mïncëd gàrlïc
• 2 tsp dïll wëëd
• 1 tsp sëàsònëd sàlt, mòrë fòr làtër
• 1/2 tsp gròûnd blàck pëppër
• 1 tsp drïëd òrëgànò
• 1/2 tò 3/4 tsp gròûnd còrïàndër
• 1 lb frësh Frënch bëàns
• 1 lb chërry tòmàtòës
• 1 làrgë yëllòw ònïòn slïcëd ïntò hàlf mòòns
• 1 1/2 lb hàlïbût fïllët, slïcë ïntò 1 1/2-ïnch strïps
1. Prëhëàt thë òvën tò 450 dëgrëës F.
2. In à làrgë mïxïng bòwl, whïsk thë sàûcë ïngrëdïënts tògëthër. Add thë grëën bëàns, tòmàtòës, ànd ònïòns ànd tòss tò còàt wïth thë sàûcë (yòû càn dò thïs ïn bàtchës ïf thë bòwl ïs tòò smàll).
3. Wïth à làrgë slòttëd spòòn òr spàtûlà, trànsfër thë vëgëtàblës tò à làrgë bàkïng shëët (21 x 15 x 1 ïnch bàkïng shëët, fòr ëxàmplë). Këëp thë vëgëtàblës tò ònë sïdë òr ònë hàlf òf thë bàkïng shëët ànd màkë sûrë thëy àrë sprëàd òût ïn ònë làyër.
4. Nòw, àdd thë hàlïbût fïllët strïps tò thë rëmàïnïng sàûcë, tòss tò còàt. Trànsfër thë hàlïbût fïllët tò thë bàkïng shëët nëxt tò thë vëgëtàblës ànd pòûr àny rëmàïnïng sàûcë òn tòp.
5. Lïghtly sprïnklë thë hàlïbût ànd vëgëtàblës wïth à lïttlë sëàsònëd sàlt.
6. Bàkë ïn thë 450 dëgrëës F hëàtëd òvën fòr 15 mïnûtës. Thën trànsfër thë bàkïng shëët tò thë tòp òvën ràck ànd bròïl fòr ànòthër 3-5 mïnûtës, wàtchïng càrëfûlly. Thë chërry tòmàtòës shòûld bëgïn tò pòp ûndër thë bròïlër.
7. Whën rëàdy, rëmòvë thë bàkëd hàlïbût ànd vëgëtàblës fròm thë òvën. Sërvë ïmmëdïàtëly. A If yòû’rë lòòkïng tò àdd à sïdë, wë rëcòmmënd thïs Lëbànësë rïcë.
Read More this full recipes at ONE-PAN MEDITERRANEAN BAKED HALIBUT RECIPE WITH VEGETABLES
ONE-PAN MEDITERRANEAN BAKED HALIBUT RECIPE WITH VEGETABLES
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 30 minutes
Servings: 6 Servings
INGREDIENTS:
• Zëst òf 2 lëmòns
• Jûïcë òf 2 lëmòns
• 1 cûp Prïvàtë Rësërvë Grëëk ëxtrà vïrgïn òlïvë òïl
• 1 1/2 tbsp frëshly mïncëd gàrlïc
• 2 tsp dïll wëëd
• 1 tsp sëàsònëd sàlt, mòrë fòr làtër
• 1/2 tsp gròûnd blàck pëppër
• 1 tsp drïëd òrëgànò
• 1/2 tò 3/4 tsp gròûnd còrïàndër
• 1 lb frësh Frënch bëàns
• 1 lb chërry tòmàtòës
• 1 làrgë yëllòw ònïòn slïcëd ïntò hàlf mòòns
• 1 1/2 lb hàlïbût fïllët, slïcë ïntò 1 1/2-ïnch strïps
INSTRUCTIONS:
1. Prëhëàt thë òvën tò 450 dëgrëës F.
2. In à làrgë mïxïng bòwl, whïsk thë sàûcë ïngrëdïënts tògëthër. Add thë grëën bëàns, tòmàtòës, ànd ònïòns ànd tòss tò còàt wïth thë sàûcë (yòû càn dò thïs ïn bàtchës ïf thë bòwl ïs tòò smàll).
3. Wïth à làrgë slòttëd spòòn òr spàtûlà, trànsfër thë vëgëtàblës tò à làrgë bàkïng shëët (21 x 15 x 1 ïnch bàkïng shëët, fòr ëxàmplë). Këëp thë vëgëtàblës tò ònë sïdë òr ònë hàlf òf thë bàkïng shëët ànd màkë sûrë thëy àrë sprëàd òût ïn ònë làyër.
4. Nòw, àdd thë hàlïbût fïllët strïps tò thë rëmàïnïng sàûcë, tòss tò còàt. Trànsfër thë hàlïbût fïllët tò thë bàkïng shëët nëxt tò thë vëgëtàblës ànd pòûr àny rëmàïnïng sàûcë òn tòp.
5. Lïghtly sprïnklë thë hàlïbût ànd vëgëtàblës wïth à lïttlë sëàsònëd sàlt.
6. Bàkë ïn thë 450 dëgrëës F hëàtëd òvën fòr 15 mïnûtës. Thën trànsfër thë bàkïng shëët tò thë tòp òvën ràck ànd bròïl fòr ànòthër 3-5 mïnûtës, wàtchïng càrëfûlly. Thë chërry tòmàtòës shòûld bëgïn tò pòp ûndër thë bròïlër.
7. Whën rëàdy, rëmòvë thë bàkëd hàlïbût ànd vëgëtàblës fròm thë òvën. Sërvë ïmmëdïàtëly. A If yòû’rë lòòkïng tò àdd à sïdë, wë rëcòmmënd thïs Lëbànësë rïcë.
Read More this full recipes at ONE-PAN MEDITERRANEAN BAKED HALIBUT RECIPE WITH VEGETABLES
789 Comment
Rated 5/245 based on 245 Customer Reviews
0 comments