This stromboli recipe is tender dough stuffed with tomàto sàuce by Dinner at the Zoo, Stromboli Recipe 2017-7-16
This stromboli recipe is tender dough stuffed with tomàto sàuce, cheese ànd Itàliàn meàts, then bàked to golden brown perfection. It’s à quick ànd eàsy dinner thàt’s reàdy in just 30 minutes!
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 30 minutes
Servings: 6 Servings
• 1 14-16 òûncë tûbë òr bàll òf pïzzà dòûgh
• 1 3/4 cûps shrëddëd mòzzàrëllà
• 1/2 cûp màrïnàrà sàûcë plûs mòrë fòr dïppïng
• 1 1/4 cûp pëppërònï slïcës
• 6 òûncës slïcëd hàm òr cànàdïàn bàcòn
• 1 ëgg lïghtly bëàtën
• òptïònàl gàrnïsh: chòppëd pàrslëy
1. Prëhëàt thë òvën tò 400 dëgrëës. Lïnë à shëët pàn wïth pàrchmënt pàpër.
2. Ròll thë pïzzà dòûgh ïntò à rëctànglë thàt còvërs thë àrëà òf thë shëët pàn, lëàvïng à 1 ïnch bòrdër òn àll sïdës.
3. Plàcë thë màrïnàrà sàûcë, 1/2 òf thë chëësë, hàm ànd pëppërònï dòwn thë mïddlë òf thë dòûgh. Add thë rëmàïnïng chëësë òn tòp òf thë mëàts.
4. Cût 1/2 ïnch strïps òn thë sïdës òf thë dòûgh wïth à pïzzà cûttër, thën àltërnàtïvëly crïss cròss ònë strïp òf dòûgh fròm ëàch sïdë tò màkë à pàttërn, fòldïng thë ëdgës òvër òn thë tòp ànd bòttòm òf thë stròmbòlï.
5. Brûsh thë lïghtly bëàtën ëgg òvër thë tòp ànd sïdës òf thë dòûgh.
6. Bàkë fòr 15-20 mïnûtës òr ûntïl stròmbòlï ïs gòldën bròwn ànd chëësë ïs mëltëd.
7. Tòp wïth chòppëd pàrslëy ïf dësïrëd, cût ïntò slïcës, ànd sërvë wïth màrïnàrà sàûcë fòr dïppïng.
Read More this full recipes at This stromboli recipe is tender dough stuffed with tomàto sàuce
This stromboli recipe is tender dough stuffed with tomàto sàuce, cheese ànd Itàliàn meàts, then bàked to golden brown perfection. It’s à quick ànd eàsy dinner thàt’s reàdy in just 30 minutes!
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 30 minutes
Servings: 6 Servings
INGREDIENTS:
• 1 14-16 òûncë tûbë òr bàll òf pïzzà dòûgh
• 1 3/4 cûps shrëddëd mòzzàrëllà
• 1/2 cûp màrïnàrà sàûcë plûs mòrë fòr dïppïng
• 1 1/4 cûp pëppërònï slïcës
• 6 òûncës slïcëd hàm òr cànàdïàn bàcòn
• 1 ëgg lïghtly bëàtën
• òptïònàl gàrnïsh: chòppëd pàrslëy
INSTRUCTIONS:
1. Prëhëàt thë òvën tò 400 dëgrëës. Lïnë à shëët pàn wïth pàrchmënt pàpër.
2. Ròll thë pïzzà dòûgh ïntò à rëctànglë thàt còvërs thë àrëà òf thë shëët pàn, lëàvïng à 1 ïnch bòrdër òn àll sïdës.
3. Plàcë thë màrïnàrà sàûcë, 1/2 òf thë chëësë, hàm ànd pëppërònï dòwn thë mïddlë òf thë dòûgh. Add thë rëmàïnïng chëësë òn tòp òf thë mëàts.
4. Cût 1/2 ïnch strïps òn thë sïdës òf thë dòûgh wïth à pïzzà cûttër, thën àltërnàtïvëly crïss cròss ònë strïp òf dòûgh fròm ëàch sïdë tò màkë à pàttërn, fòldïng thë ëdgës òvër òn thë tòp ànd bòttòm òf thë stròmbòlï.
5. Brûsh thë lïghtly bëàtën ëgg òvër thë tòp ànd sïdës òf thë dòûgh.
6. Bàkë fòr 15-20 mïnûtës òr ûntïl stròmbòlï ïs gòldën bròwn ànd chëësë ïs mëltëd.
7. Tòp wïth chòppëd pàrslëy ïf dësïrëd, cût ïntò slïcës, ànd sërvë wïth màrïnàrà sàûcë fòr dïppïng.
Read More this full recipes at This stromboli recipe is tender dough stuffed with tomàto sàuce
453 Comment
Rated 5/25 based on 25 Customer Reviews
0 comments