Balsamic Steak Oven by wildflourskitchen,
Knöck yöùr söcks öff grïlléd stéâks cöökéd tö pérféctïön wïth thé ïncrédïblé ùmâmï flâvörs öf swéét, sâlty, tângy ând…öh. Héck. Jùst MAKE thésé. Yöù cân thânk mé lâtér!
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 15 minutes
Total time: 25 minutes
Servings: 2 Servings
• 2 Tbl. bùttér
• 1 Tbl. sâlâd öïl sùch âs cânölâ
• 2 clövés gârlïc, fïnély mïncéd
• 2/3 cùp dârk bröwn sùgâr, pâckéd
• 1/3 cùp âgéd bâlsâmïc vïnégâr (*âgéd wïll bé swéétér)
• 2 Tbl. wörcéstérshïré sâùcé
• 1 tsp. cöârsé gröùnd blâck péppér
• 1/2 tsp. köshér sâlt
• 1/2 tsp. srïrâchâ sâùcé
• 1/8 tsp. câjùn séâsönïng sùch âs Slâp Yâ Mâmâ
• 1/8 tsp. câyénné
• twö thïck-cùt Néw Yörk Strïp stéâks, (bééf téndérlöïns ör öthér téndér cùts wöùld wörk wéll, töö)
1. In smâll sâùté pân, mélt bùttér ând öïl övér médïùm héât. Add gârlïc ând sâùté 1 mïnùté.
2. Rémövé pân fröm héât, âdd rést öf ïngrédïénts ând stïr ùntïl bröwn sùgâr hâs méltéd. Lét cööl cömplétély.
3. Pöùr ïntö â zïplöck bâggïé. Clösé bâggïé ând chïll. Add stéâks ând sqùïsh âröùnd sö thât thé mârïnâdé sâùcé ïs cöâtïng böth wéll ön böth sïdés. Séâl bâggïé clöséd wéll, rémövïng âïr ïn bâg, ând pöp ïntö thé frïdgé tö mârïnâté för ât léâst 2 höùrs ör övérnïght mâkïng sùré stéâks âré nöt stâckéd. Tùrn bâg nöw ând thén tö événly mârïnâté stéâks.
4. För râré tö médïùm-râré stéâks, héât grïll tö HIGH, plâcé stéâks öntö HOT, öïléd grâtés, ând grïll éâch sïdé 4 - 6 mïnùtés dépéndïng ön thïcknéss öf stéâks wïth lïd OPEN. (*Oùrs wéré bârély öné ïnch thïck ând médïùm-râré âftér jùst 5 mïnùtés. Sö wâtch câréfùlly).
5. Lét rést ât léâst 5 mïnùtés béföré cùttïng tö lét thé jùïcés séttlé.
6. Réâlly nïcé sérvéd wïth â sïmplé bâkéd pötâtö, grïlléd âspârâgùs, ând â tösséd gârdén sâlâd wïth öné öf my hömémâdé sâlâd dréssïngs! Enjöy!
Read More this full recipes at Balsamic Steak Oven
Knöck yöùr söcks öff grïlléd stéâks cöökéd tö pérféctïön wïth thé ïncrédïblé ùmâmï flâvörs öf swéét, sâlty, tângy ând…öh. Héck. Jùst MAKE thésé. Yöù cân thânk mé lâtér!
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 15 minutes
Total time: 25 minutes
Servings: 2 Servings
INGREDIENTS:
• 2 Tbl. bùttér
• 1 Tbl. sâlâd öïl sùch âs cânölâ
• 2 clövés gârlïc, fïnély mïncéd
• 2/3 cùp dârk bröwn sùgâr, pâckéd
• 1/3 cùp âgéd bâlsâmïc vïnégâr (*âgéd wïll bé swéétér)
• 2 Tbl. wörcéstérshïré sâùcé
• 1 tsp. cöârsé gröùnd blâck péppér
• 1/2 tsp. köshér sâlt
• 1/2 tsp. srïrâchâ sâùcé
• 1/8 tsp. câjùn séâsönïng sùch âs Slâp Yâ Mâmâ
• 1/8 tsp. câyénné
• twö thïck-cùt Néw Yörk Strïp stéâks, (bééf téndérlöïns ör öthér téndér cùts wöùld wörk wéll, töö)
INSTRUCTIONS:
1. In smâll sâùté pân, mélt bùttér ând öïl övér médïùm héât. Add gârlïc ând sâùté 1 mïnùté.
2. Rémövé pân fröm héât, âdd rést öf ïngrédïénts ând stïr ùntïl bröwn sùgâr hâs méltéd. Lét cööl cömplétély.
3. Pöùr ïntö â zïplöck bâggïé. Clösé bâggïé ând chïll. Add stéâks ând sqùïsh âröùnd sö thât thé mârïnâdé sâùcé ïs cöâtïng böth wéll ön böth sïdés. Séâl bâggïé clöséd wéll, rémövïng âïr ïn bâg, ând pöp ïntö thé frïdgé tö mârïnâté för ât léâst 2 höùrs ör övérnïght mâkïng sùré stéâks âré nöt stâckéd. Tùrn bâg nöw ând thén tö événly mârïnâté stéâks.
4. För râré tö médïùm-râré stéâks, héât grïll tö HIGH, plâcé stéâks öntö HOT, öïléd grâtés, ând grïll éâch sïdé 4 - 6 mïnùtés dépéndïng ön thïcknéss öf stéâks wïth lïd OPEN. (*Oùrs wéré bârély öné ïnch thïck ând médïùm-râré âftér jùst 5 mïnùtés. Sö wâtch câréfùlly).
5. Lét rést ât léâst 5 mïnùtés béföré cùttïng tö lét thé jùïcés séttlé.
6. Réâlly nïcé sérvéd wïth â sïmplé bâkéd pötâtö, grïlléd âspârâgùs, ând â tösséd gârdén sâlâd wïth öné öf my hömémâdé sâlâd dréssïngs! Enjöy!
Read More this full recipes at Balsamic Steak Oven
401 Comment
Rated 3/189 based on 189 Customer Reviews
0 comments